Danske model Carmen 20 år

Lidt om Carmen 20 år

Carmen er en super lækker fashion model fra København, der har fået lyst til en smule mere udfordrende jobs. Forvent ikke hardcore porn, men forvent smukke og frække nøgenbilleder og videoer. + Sammen med veninden, vent og se, det er Hot

Videoer: 0 | Gallerier: 2
> Seneste hotte opdateringer med danske Carmen <
Med frække Carmen i bad

FOTOS: 49 Ja helt enig, Carmen havde alt for meget tøj på i forrige galleri. Det råder vi her bod på, da du nu er inviteret med i bad :) Først lidt med Bikini, toppen smutter af og det samme med underdelen. Lotion skal der til, dog ikke mere end herlighederne (de smukkeste ret store bryster og en fin stram og ikke mindst helt glat mis) fint kan nydes. Se med hun er fræk !

Carmen i topløs model carsting

FOTOS: 57 Når en ny seriøs lækker model som Carmen tropper op i studiet og fortæller at modeljobbet ude i byen er blevet en smule kedeligt, og der skal nyt til, stopper vi naturligvis lige op et øjeblik og kniber os selv i armen. Jo den er god nok Carmen er frisk. - Vi skal jo starte et sted, og her byder vi på Carmens casting set Flot, erotisk og lækkert. Ja der bliver bestemt lagt i ovnen til mer !