Danske model Chili C 20 år

Lidt om Chili C 20 år

Chili C er en dejlig blondine fra Vestsjælland der repræsenterer den naturlige danske pige. Den danske piger der gerne vil udfordres en smule ved at fremvise det hele for hele Danmark. Chille har for år tilbage medvirket i et par danske sexfilm, men her på danskepiger.dk holder vi foreløbig lidt igen og ser hvor langt Chilli vil gå.

Videoer: 1 | Gallerier: 4
> Seneste hotte opdateringer med danske Chili C <
Pirrende castingbilleder med danske model Chili C

FOTOS: 54 Nyd her dette pirrende og frække castinggalleri med trunten Chili C. Lige ved og næsten, helt nøgen og alligevel ikke. 99% gennemsigt men 100% frækt. Først flasher Chili C sine stramme strandshorts, da de er smidt, kan vi nyde Chilis glatbarberede fisse gennem 99% gemmemsigtig pinkfarvet nylonstof. Frækkere end helt nøgen synes vi her på Danskepiger.dk - Det frække smil er også værd at tage med : )

Sexy strandvideo med nøgne Chili C

SPILLETID: 05:25 Du har sikkert allerede set det lækre fotoset og nu er turen så kommet til at dyrke dejlige Chili C i levende billeder. Lidt fjollen rund i strandkanten, lidt tease og herefter smider Chili kludene og nyder den varme sol og fotografens tilstedeværelse, sådan er det jo med danske piger der holder af at blotte sig og visen nøgne kroppe :)

Mere nøgen og glatbarberet strandsjov med Chilli

FOTOS: 63 Nu vi er taget til stranden med Chilli, solen skinner og det er både sjovt, hyggeligt og ikke mindst frækt, er der jo ingen grund til ikke at lave et frækt fotoset mere med dejlige danske nøgen model Chilli C. Lidt vandplasteri og så ellers op i det varme sand og vise gotterne frem. Der er intet som en fugtig glat mis der glinser i solen :)

Strandsilden Chili C på våd og slap line

FOTOS: 68 Vi er op stranden med Chili C, solen skinner og vandet er iskoldt som det typisk er i Danmark. Chili er iført nn temmelig gennemsigtig badedragt, der bestemt ikke bliver mindre gennemsigtig da den bliver våd. Men snart bliver det for koldt for den stakkels pige og i det varme sand er hun langt bedre tilpas og badedragten smides hurtigt og herlighederne fremvises !